🐻🐻🐻黑木亭(天后)🐻🐻🐻去黑木亭最深刻嘅就係佢哋嘅飲品非常可愛🐻好多都有隻啤啤熊喺上邊,顏色層次分明,嚴重吸引相機打卡😆😆唔單止飲品,佢哋嘅食物擺放都盡顯心思🥰🐻帶子海膽青瓜卷~$188(一上枱,已經比上面嘅海膽同帶子吸引😍帶子經過微微燒烤同自家醬汁,唔使點醬油已經好好味😋)🐻限量生蠔(買一送一)~$48(呢個生蠔,非常抵食,仲要好有海水味同蠔味,兩隻都好飽滿👍🏻,必點)🐻 椰皇壽喜燒 A5 宮崎+ M7澳洲和牛寶盒~$398(一嚟到店員將椰皇喺我哋面前倒入個火鍋😌有儀式感.喜歡💕,佢哋每樣嘢都擺放得好精緻,火鍋入邊裝滿不同嘅蔬菜,打開寶盒和牛同海鮮非常吸晴,和牛雪花非常靚新鮮😍)🐻綠茶鮮奶熊脆脆~$78佢潛水唔俾我影相🤣🤣🫣🐻藍蝶花佛手柑熊茶~$78(想打咭一定要點佢哋嘅飲品,除咗有隻啤啤熊喺上邊之外,顏色層次分明)
🐻🐻🐻黑木亭(天后)🐻🐻🐻

去黑木亭最深刻嘅就係佢哋嘅飲品非常可愛🐻