2019-03-03 556 瀏覽
基本上星期一至五都完全唔會考慮入去。香港地做小本生意做得好又唔一定可以開分店再分店咁理想。難得店主仲支持聽障人士就業,所以好多人想支持下。今次都係同事帶我來,見到米芝連都仲係賣呢個價錢,大喜。立即講食物我同事個招牌黑肉骨茶個蒜頭真係好奪目。個湯倒是五味雜陳有各種味道。😬😬😬Sorry 我只可向大家表示佢既味道感受到好足料同夠火候,如果我用來送飯真係唔太夾。咁我好肯定係我問題🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️我自己叫了一個板麵。大包圍下相對上麵既比例比較少。食落啖啖餸不同配料配合,肉碎、魚仔乾、溫泉蛋,撈起十二啖內KO,我第度未食過既好豐富既星馬配料。男性應該唔夠食,所以立即多點一份炸雞。估唔到重點係個炸雞度我唔知呢啲係港式星馬定咩地方,就係好正路少粉多肉唔太乾。建議店家可考慮將佢加入麵餐,very goodvery good埋單每人八十幾,午餐來說有點貴但都係好經驗

今次都係同事帶我來,見到米芝連都仲係賣呢個價錢,大喜。

立即講食物

藥饍黑肉骨茶飯

辣椒板麵

估唔到重點係個炸雞
very good
香酥脆皮雞

埋單每人八十幾,午餐來說有點貴但都係好經驗

2019-03-02
藥饍黑肉骨茶飯