🚩漁場台風 (旺角)今日收工七點嚟到旺角等食拉麵大概7點15分到 已經排緊十幾個人排咗大概15分鐘後, 有個店員就比點餐紙我地填左先我朋友好遲先嚟到, 店員叫我坐低慢慢等, 到咗會畀我 下一位入去🥺 you re so nice🥺 🌟魚介豚骨拉麵 200g拉麵 有葱 正常湯量因為我都幾肚餓所以冇叫到少麵 但結果呢嗰份量食到我抱住個肚走 超飽………魚介湯底好濃郁 偏鹹同埋傑身 唔酸唔油 魚介中算係溫和一塊叉燒同半隻糖心蛋 大量嘅蔥 筍同埋紫菜熱辣辣黎到嘅時候飲啖湯😢超正一塊叉燒好似唔夠多 同埋有啲乾 冇乜脂肪拉麵煙煙靭靭 枱面仲有蒜蓉同辣椒 我食咗一半之後加咗少少換個味😊🌟 燒海蝦味豚骨拉麵 200g拉麵 有葱 正常湯量朋友食呢個湯底都好正第一下飲落去有好濃嘅大蝦味同細蝦唔一樣 嗰隻味似係 蝦膏同蝦殼 好重味而且湯底仲有一啲粒粒 似係湯料融入咗落去一樣都有叉燒同埋糖心蛋 再加大量嘅櫻花蝦我朋友比我快一倍食曬😂😂 本身想試下鰹魚湯, 不過七點嚟到嘅時候已經賣曬😐😐😐😐座位比較迫, 只收現金要留意返 :午市淨係有沾麵, 晚市淨係有拉麵
🚩漁場台風 (旺角)

今日收工七點嚟到旺角等食拉麵

同細蝦唔一樣 嗰隻味似係 蝦膏同蝦殼 好重味
而且湯底仲有一啲粒粒 似係湯料融入咗落去
一樣都有叉燒同埋糖心蛋 再加大量嘅櫻花蝦
我朋友比我快一倍食曬😂😂

本身想試下鰹魚湯, 不過七點嚟到嘅時候已經賣曬😐😐😐😐
座位比較迫, 只收現金
要留意返 :午市淨係有沾麵, 晚市淨係有拉麵