成日食酒店buffet都會檢視一次有無生蠔,原來而家樓上既放題都有生蠔任食!生蠔海膽帶子任食,正,唔使酒店價錢都可以放肆食生蠔,除了這我想不到其他。位置係sogo後京都廣場,非常方便,餐廳地方唔算好大,但格局乾淨舒服,職員非常有禮。而家大閘蟹季節,仲有得加錢任食大閘蟹,一嚟就先半打,每一隻都新鮮熱辣,超級多膏,平時係街買嘅大閘蟹最平都六十蚊而家仲加少少錢就可以任食,真係超級抵食呀,仲加上佢質素係真係唔錯,超級推介 。刺身款式好多,我哋嗌咗個三文魚腩刺身拼盤,擺盤非常之震撼,佢加咗乾冰加水,上菜時就好似仙境中既刺身,刺身每樣嘢都好新鮮,賣相味道一流。其他熟食主要係泰式日式,款式好多,有串燒、天婦羅、湯、沙律、燒物、炸物、炒菜、飯麵,各式各樣,燒酒啤酒任君選擇,推薦燒元貝,好食!甜品飲品,款款都好吸引,仲有一冰櫃係放甜品蛋糕仔,走既時候先發現,下次一定要再試下🤤

刺身款式好多,我哋嗌咗個三文魚腩刺身拼盤,擺盤非常之震撼,佢加咗乾冰加水,上菜時就好似仙境中既刺身刺身每樣嘢都好新鮮,賣相味道一流。