上星期日去咗西貢放鬆行吓,咁啱就經過見到呢間Pancake甜品鋪The Hut!第一眼見到鋪頭裝修同埋個Menu已經覺得好吸引🤩所以夜晚食完🍚就去試吓佢嘅Pancake!#蜜糖焦糖脆脆Soufflé Pancake + 曲奇雪糕💰$52 + $10所有甜品都係即叫即整,仲可以睇到🧑🏻‍🍳喺入面反緊Pancake!所以Pancake出嚟嗰陣都仲係熱辣辣㗎~熱辣辣軟綿綿嘅Pancake加埋涼浸浸嘅醬同埋上面嘅脆脆,真係有生以嚟食過最好食嘅Pancake之一🥰🤤環境方面雖然比較細,但都坐得舒適。呢個質素如果喺出面旺區食,絕對絕對唔只呢個價錢🥺所以如果入開西貢嘅話,記住要過嚟試下啊!🥞

蜜糖焦糖脆脆Soufflé  Pancake  +  曲奇雪糕

#蜜糖焦糖脆脆Soufflé Pancake + 曲奇雪糕
💰$52 + $10