時不時都會帶阿女入西貢玩呢一間M Square我哋食過幾次晚飯好食之餘環境又舒服而且仲有好多嘢玩👍🏻早排發現原來佢仲有個下午茶餐性價比幾高!🧇Waffle Platter Afternoon Tea Set ($188)呢度嘅甜品出名好食好多人會嚟食佢個souffle pancakes 但其實呢度個waffle都好好食而呢個waffle platter就有齊4款畀你食🤩🥑 Smoked Salmon & Avocados- 佢呢款係跟個yogurt dressing, 酸酸哋同煙三文魚&牛油果醬好夾🧀 Ham & Cheese- Parma Ham上面灑上mozzarella碎, 鹹鹹香香原來同waffle都好襯🍌 Banana Tiramisu- 望到嗰半條caramelized嘅香蕉已經覺得非常吸引, 配上tiramisu醬同可可粉意想不到哋好食🍓 Strawberry & Custard- 細細舊waffle面鋪滿曬士多啤梨, custard同焦糖薄脆, 甜得嚟唔漏, 簡單但好食!呢個set仲有埋兩杯飲品☕我哋點咗Match Latte同凍朱古力抹茶同朱古力味都好濃郁同啲waff

時不時都會帶阿女入西貢玩
呢一間M Square我哋食過幾次晚飯
好食之餘環境又舒服而且仲有好多嘢玩👍🏻
早排發現原來佢仲有個下午茶餐性價比幾高!

Waffle Platter

我哋點咗Match Latte同凍朱古力
抹茶同朱古力味都好濃郁
同啲waffle好夾😋

除咗個afternoon tea set
真心推介佢嘅 Four Cheese Pizza ($239)
仲有 Loaded Pulled Pork Nachos ($108)
Four Cheese

首先個pizza真係好罪惡!非常罪惡!
佢係每一啖都令你個口充滿唔同嘅芝士味
個邊位摺起令個pizza成粒星星咁
係因為入面收埋咗液態嘅芝士
令你一咬落去就會爆漿出嚟💥
好食到停唔到口🤤🤤🤤
Loaded Pulled Pork Nachos

而個nachos係超級大碟而且勁足料!
佢有手撕豬肉、芝士醬、西班牙辣椒、蕃茄salsa、牛油果醬同酸忌廉😋
可以令每塊chips都有唔同口味!
同friend一路食一路傾偈飲下嘢超正!

除咗啲嘢好食之外仲有好多嘢玩

呢度有好多個screen可以睇live sport
仲有美式桌球、彈珠機&足球機免費任玩
而golf stimulator就要額外收費嘅😉
一家大細入開嚟西貢玩真係唔好錯過!

Waffle Platter
Four Cheese