【西貢隱世小巷必食海南雞😋】呢間係小巷入面完美隱藏😝門口細細,但其實幾人氣㗎!貼滿曬報道📰價錢唔太貴,但好好食‼️完全係街坊生意☺️不過食完真係覺得幾驚喜👍🏻.🍴招牌去骨海南雞(💰:$209)成隻雞都好滑,去骨食真係好方便🐓又滑,加埋醬汁一流👍🏻佢有三款執揀,包括海南雞醬、蔥油、辣醬,我覺得海南雞醬最好食🥳推介‼️.🍴滷水西貢狀元蹄(套餐包括💰:$138)豬手超大隻,係勁似韓式豬手個隻份量🤣有滿滿骨膠原同肥膏,入口即溶係有少少邪惡嘅🦴啖啖豬手都有晒汁😋 豬手肉食落好淋🥳推介‼️.🍴海南雞油飯(💰:$16)油飯我覺得粒粒飯都好硬😂入面有啲炸油聰蔥🧅好好食👍🏻-🔖4人套餐包括海南雞一隻➕狀元蹄或煎鹹魚蓉肉餅➕時菜➕湯➕雞油飯或白飯➕飲品😚今次佢係南瓜湯,飲品真係唔好咁大期望😂(💰:$328).🔖MENU選擇唔多💩好似得10樣食物以下🥲.💡見到好多人入到嚟都係叫無骨雞髀飯🐓-💎推介指數: 💎💎💎💎💎💡性價比:✨✨✨✨✨(4人餐好抵份量超足😆)🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (下次自己食應該會叫無骨雞髀飯😚)- Ig; Munchpig_hk
🍴招牌去骨海南雞(💰:$209)
招牌去骨海南雞

🍴滷水西貢狀元蹄(套餐包括💰:$138)
滷水西貢狀元蹄

🍴海南雞油飯(💰:$16)
海南雞油飯

油飯我覺得粒粒飯都好硬😂入面有啲炸油聰蔥🧅好好食👍🏻
🔖MENU選擇唔多💩好似得10樣食物以下🥲
💡見到好多人入到嚟都係叫無骨雞髀飯🐓
💎推介指數: 💎💎💎💎💎
💡性價比:✨✨✨✨✨(4人餐好抵份量超足😆)
- Ig; Munchpig_hk
海南雞油飯