今日喺西環發現到呢一間hip hop 街頭風嘅Cafe叫做Popmaze❤️💜餐廳裝修色彩繽紛,仲有唔同街頭特色嘅設計今次我地就叫左:煙肉芝士炒蛋漢堡配薯條🍔勁足料!炒蛋塞滿漢堡大部分嘅位置,加上調過味咸香嘅煙肉同埋芝士🧀真係超滿足丫❤️❤️經典芝士治加太陽蛋烘得香脆嘅芝士治🥪,芝士味超級濃郁,店員仲推介我哋加隻蛋🍳,呢個推薦真係一流!配合埋流心嘅太陽蛋,加埋蛋香口感超好💛💛💛雙層Oreo朱古力牛角窩夫加曲奇雪糕牛角窩夫香脆鬆軟🧇🧇中間仲夾咗層吉士,超多cream同埋Oreo脆脆😋😋仲加咗個曲奇雪糕🍦,雖然邪惡但真係好好味🤤炸番薯條番薯條炸得唔會太乾,超香脆😋加上番薯本身夠甜,相當有驚喜!🍟甜嘢係毒品🌈顏色配搭好靚!味道唔會太甜而且仲有少少fresh,打卡一流!🩵開心果豆腐鮮奶超濃郁嘅開心果味,仲有啲nuts同散發住豆香,加埋鮮奶🥛,健康得來,又有口感🥳🥳呢間餐廳仲係Pet friendly 🐶下次weekend帶埋隻狗仔去食嘢先🤩🤩

今次我地就叫左:
煙肉芝士炒蛋漢堡配薯條

真係超滿足丫❤️❤️

經典芝士治加太陽蛋

配合埋流心嘅太陽蛋,加埋蛋香口感超好💛💛💛

雙層Oreo朱古力牛角窩夫加曲奇雪糕
仲加咗個曲奇雪糕🍦,雖然邪惡但真係好好味🤤

炸番薯條
番薯條炸得唔會太乾,超香脆😋
加上番薯本身夠甜,相當有驚喜!🍟

甜嘢係毒品
🌈顏色配搭好靚!
味道唔會太甜而且仲有少少fresh,打卡一流!🩵

開心果豆腐鮮奶