2023-03-19 62 瀏覽
打卡岩晒既餐廳!首先環境好舒服,裝飾好別緻。行上二樓有唔同既擺設令你覺得有別於其他西餐廳。尼到既菜式幾特別, 首先叫左兩杯野飲(唔記得影相)柚子玄米梳打。 會飲到柚子既香味,最後飲到玄米茶回甘。尼一杯係蘋果沙冰就冇咩特別。叫左個凍蜆, 冇沙鮮甜!好食,用左泰式做法,酸酸甜甜好開胃。主菜叫左個蟹肉飯, 啖啖蟹肉同蟹膏。唔會好creamy, 岩岩好。食完唔會好滯。可以一試。叫左個封門牛柳,配菜好出色! 蕃茄仔爆甜!牛柳重牛味及炭香。係出色既!另外推薦係必點打卡甜品! 迷幻磨菇!味道係好食既! 芒果及士多啤梨雪芭,食落會有少少微辣味。 唔會死甜,係有驚喜!如果話有咩唔好既地方,可能係份量唔太多,不過好岩拍拖打卡食( 我自己係補祝情人節飯)
打卡岩晒既餐廳!

另外推薦係必點打卡甜品! 迷幻磨菇!

2023-02-16
情人節