2018-03-02 95 瀏覽
聖誕節同屋企人去,首先氣氛幾好,侍應都好nice咁介紹食物,叫聖誕餐仲會有小小薑餅人添~ ✨小食拼盤有薯條、炸軟殼蟹、雞翼~其實3樣都好好食但個人覺得軟殼蟹最正 ✨媽媽叫左普通版卡邦尼意粉(另有豪華版),d忌廉汁夠味,半生熟蛋都做得好好 ✨我就食帶子明太子意粉,勁勁勁勁好味,醬汁正到我食到成碟乾乾淨淨😋 ✨細佬叫左牛排,試左舊唔鞋都算淋身,有牛味,唔會太多肥膏,幾好~ ✨另外舅父表弟叫左另一碟意粉同羊架,因為我無食就唔評論啦~但見佢地都成碟ko 🎀野飲方面好有特色!最鍾意baileys朱古力酒溝軟雪糕,太好飲☺️ 發光個杯係細佬既,佢好開心粒野可以take away😂另外兩杯就普通d,不過不失之後有心太軟做甜品,夠晒流心,好好食!依間餐廳環境好,員工又有禮貌有笑容,d野又好食而且好有特色👍🏻👍🏻👍🏻

小食拼盤

之後有心太軟做甜品,夠晒流心,好好食!
2017-12-24
聖誕節