2019-09-17 113 瀏覽
餐廳主打西班牙菜,叫左幾樣野,前菜叫左個凍蜆同埋凍湯。凍蜆- 感覺清新有D FUSION 感, 青檸汁酸酸甜甜,好開胃,最重要最值得讚既係一D沙都無! 凍湯- 個人黎講第一次飲凍湯,都係開胃菜,但原來西班牙湯係唔滑嫁! 真係新嘗試黎! 芝士煎蟹餅 -  另外仲叫左個小食,個人覺得係西班牙既特式菜,蛋內有好多料, 有雜菌, 有薯仔,有蟹肉, 最上層有蟹鉗同埋木魚,食得出有 蟹肉鮮甜味,都有濃濃的蛋香。整體感覺軟淋淋禁,好食!西班牙海鮮炒飯 (2人前)- 西班牙菜一定要食西班牙海鮮炒飯,賣相超正,大大碟,仲要係用煎PAN 上,而且放左大量海鮮,有青口,有大蝦,有海蜆,有風乾火腿, 炒飯味道酸酸辣辣的又有海鮮味。真係好正!La Postre裝修好靚,設計都幾特別,紅色磚牆,一卡卡既廂座,坐得舒服,環境好好。
餐廳主打西班牙菜,叫左幾樣野,前菜叫左個凍蜆同埋凍湯。

• 西班牙海鮮炒飯
  • 芝士煎蟹餅