襯住weekend去西營盤行下,一出地鐵站就見到呢間咖啡店幾cozy,就入去坐下😊Cafe店內以木系設計,成個feel好relax,我地叫左2個甜品加2杯咖啡,傾下計,就渡過左一個愉快既下午😃-🍰Handmade earl grey basque cheesecake $68 (+$12 ice cream)伯爵味好香好重,巴斯克蛋糕黎落,中間算做得流心,整體唔太甜,芝士味夠,配埋雪糕食,係享受呀😋-🧇Banana & Nutella Croffle w/ ice cream $108窩夫做得非常鬆脆,面頭鋪上大量香蕉,加上極邪惡既Nutella,再配上朱古力味雪糕,呢個組合真係冇得輸,略嫌另上既朱古力醬唔夠流質,要不是就完美了🥰-☕️Black Sesame Latte $48☕️Cappuccino $482杯咖啡既拉花都好靚,好有心思,完全係打卡之選📸

☕️Black Sesame Latte $48
Black Sesame Latte