餐廳: LN COFFEE
資訊:

依家嚟到西營盤一間心意廚房食餐好嘢,老實講,佢哋個純素芝士鮮茄肉醬意粉真係攞晒命咁好食!👍 意粉嚼勁得嚟唔會太硬,啲鮮茄純自家熬製,酸酸甜甜好正😋!純素芝士更加係cream味濃郁但食落又唔會過膩,真係扮演到一個平衡傻妹嘅角色。咖啡控就有福喇,佢哋個single origin pour-over實在太令人難忘!那抹燒焦橙皮、黑葡萄同紅莓嘅層次,好正!飲嚟清新,幾適合宜家這天氣,係款可以令人精神為之一振嘅飲品😌🍵。職員個個笑容可掬,服務態度掂到爆,連咖啡豆都送,真係好得意!今次食完,深深覺得喺香港要搵間寫意又有質素嘅素食店根本唔難,只要你識得去西營盤行行下,一定會對呢間發現讚嘆不已💕!快啲約埋三五知己,試下佢哋其他嘅甘味佳肴啦!