朋友介紹嘅一個可以無限任食印度烤餅嘅地方🤪店舖唔算好大,但坐得都舒服,d配色都好有平時印度餐廳嘅感覺🤣一坐低即刻會有一碟扁豆脆餅,脆口得嚟有少少辣,配埋個綠色嘅醬食好好食🤪咖哩雞係dinner set,有得配無限任食烤餅🥳咖哩冇乜辣味,感覺有牛油味,比較creamy嘅質感,雞都夠淋嘅同埋都幾多粒😆烤餅其實一塊本身已經勁大,我同個frd嗌多咗一round已經超級飽😳芝士菠菜係我第一次食,原來係好好食😳😳我個frd話同佢之前食嘅芝士菠菜有d唔同,比較偏鹹,我就比較唔到啦🤪以為菠菜夾芝士會好怪原來係好好食!個醬係比較鹹同濃味嘅,芝士應該係Mozarella,唔算濃味又夠煙韌,所以配埋菠菜醬食會好match🥳

2021-04-26