2024-03-10 185 瀏覽
第一次黎,環境唔錯,野食中規中矩,不過呢度唔適合一大班人黎,份量一至兩人ok,如果多人share要叫多啲野食先夠喇。安格斯牛肉他他配脆鍋巴呢個有驚喜,牛肉他他好味,配鍋巴有層次感,呢個值得Encore。龍蝦汁大蝦意大利麵估唔到隻蝦會咁大隻同埋俾咁多汁喎😂如果個汁再濃啲就更正!我自己覺得呢個麵ok,正在常常。我地叫左春雞同豬手,出黎係生嘅,啲肉好紅,無奈係入去廚房再焗都係唔熟唔知發生咩事。如果有老人家喺度,要提一提廚房啲野食要熟啲。燒春雞正常size,兩至三個人食剛剛好,個心唔熟,不過其他食到嘅部分都好滑有肉汁。重點係雞皮係脆嘅,配埋雞肉食真係好好食!主餐牌可以點一款配菜,叫左黑松露炒雜菌。黑松露味好濃,炒得啱啱好。德國蜜糖豬手每次見到有脆皮豬手都好想食。見到好多人推介都叫左份試試。廚師失準?啲皮係煮燶咗,好大陣燒焦味,肉方面,都係唔熟,懷疑爐溫過高所致。呢個失望失望☹️配菜選凱撒沙律。正常野,冇特別,我自己就唔鍾意撈嗰隻溫泉蛋。蘑菇火腿自家手打薄餅餅邊位好脆,蘑菇好多汁,一啲都唔乾,加埋啲火腿片啲咸香味幾好食。裝修上非常有格調。座位都好坐嘅,不過上菜速度比較慢,如果你冇乜耐性嘅, 你就唔

安格斯牛肉他他配脆鍋巴

龍蝦汁大蝦意大利麵

德國蜜糖豬手

蘑菇火腿自家手打薄餅

裝修上非常有格調。座位都好坐嘅,不過上菜速度比較慢,如果你冇乜耐性嘅, 你就唔適合呢度😏食物質素都ok嘅;價位上,唔算好貴,性價比唔高,回頭率唔高。
2021-08-22
生日