2022-07-10 272 瀏覽
本來想食呢間餐廳隔離果間小菜,不過果邊人龍長到太誇張,所以轉左試呢間,又幾有驚喜喎!一入去就見到好多懷舊裝飾:有大酒樓既結婚背景、明星相、玩食字既燈箱…都幾吸引,可以影多幾張相食物方面價錢合理,一個晚餐蜜椒薯仔牛柳粒飯先係60左右!所以叫左黎試下個汁有黑椒香味,唔係係平時家用果種黑椒汁既味道不過個汁超級甜,仲甜過我杯雪糕好立克…但勝在薯仔外脆內軟(應該係有炸過),而且肉粒數量都唔少,所以整體除左個汁太甜之外,都算係唔錯。另外叫左個韓式炸雞保齡球,呢個好好食!上碟時見每件炸雞只係表面沾到少少既甜辣韓式醬,都覺得應該無咩味,點知一食就覺得辣度算係偏辣,已經好夠味,而且炸雞入面有肉汁,好食!炸雞隔離個焗包都烘到表面似多士,入面係芝士汁,熱果陣食仲有少少拉絲,值得一試

個汁有黑椒香味,唔係係平時家用果種黑椒汁既味道
不過個汁超級甜,仲甜過我杯雪糕好立克…