2019-08-02 87 瀏覽
喺網上見到呢度一面倒嘅好評,裝修又夠心思,上星期就去咗Happy Hour喇當日未夠7點就坐低,只有我哋一枱客因為收工直接過去嘅關係,諗住食埋晚餐...點知餐牌食物大部份都係送酒小食類,唯有加個意粉頂下肚值得一讚嘅係所有食品都即叫即整,夠晒熱辣辣【唐揚尤魚圈】唔會過咸,送酒一流【香烤辣雞翼】味道同Pizza Hxx嘅有9成似不過呢度醃得入味D【海鮮忌廉汁意粉】入口creamy,一個人食可能會太膩飲品方面就叫咗兩杯大熱Cocktail:【Yesterday】聞落有陣陣煙燻味,入口係有淡淡橙香嘅威士忌,有唔同層次,味道都幾特別【5.2.0】沾滿椰絲嘅高腳杯,最啱要嚟影相個人覺得飲落有少少似藥水味,而且擺耐咗有「倒汗水」沿住杯腳流落嚟,會攪到成手痴立立到我哋臨走開始陸續多客人,環境適合一大班朋友飲下酒玩下骰盅,但如果想靜靜地傾下計相信比較困難喇
當日未夠7點就坐低,只有我哋一枱客
值得一讚嘅係所有食品都即叫即整,夠晒熱辣辣

【唐揚尤魚圈】唔會過咸,送酒一流

【香烤辣雞翼】味道同Pizza Hxx嘅有9成似
不過呢度醃得入味D
【海鮮忌廉汁意粉】入口creamy,一個人食可能會太膩

飲品方面就叫咗兩杯大熱Cocktail:

【5.2.0】沾滿椰絲嘅高腳杯,最啱要嚟影相