真係想問下Taku的老闆,其實你哋門口的櫈放喺度做乜啫?估計應該比客人坐吧!但係如果唔係攞住你哋盒壽司坐喺門口度食,難道就唔係你哋D貴客?然後被你們偉大的店員沖出嚟說:唔係幫襯,就唔好坐喺度!!喂喂喂…咁我想問我當時12:15分早到咗,約咗朋友12:30係你間嘢食Lunch,但係朋友未行到嚟,咁我坐喺門口張櫈等佢行過嚟,就咁!但原來係你哋貴店從上至下所有人的思維中,我咁做係絕不容許嘅!嘩,就坐喺張凳3、4分鐘左右,那時偉大的店員衝出店外來,用非常惡劣的態度,超黑面地盤了我兩次:你係咪幫襯㗎?唔係幫襯,你離開唔好坐係度!係呀!我確被姐姐店員趕走了!因為我真係我呆咗!!不過我想問,我中午走過嚟上環,然後專登找你哋張櫈嚟坐下咩?醒下啦!!再講,香港而家疫情六、七千單一日,坐喺你哋門口當街食麈加食你哋啲壽司,唔通咁樣衞生啲仲好食啲咩?唔通你哋有鋪癮,就是推崇客人”街食”??大家下次嚟呢間店真注意下的員工及老闆思維,是如何對待她們眼中的所謂貴客們!小心遇上被無理的不幸遭遇!!真小心、小心!
喂喂喂…
係呀!我確被姐姐店員趕走了!因為我真係我呆咗!!
2022-11-22