2020-03-21 83 瀏覽
✨表裡如一 有樣有味道✨~~~餐廳名稱:Cupping Room Coffee Roasters (上環)餐廳地址:上環皇后大道中287-299號永傑中心LG舖(入口於急庇利街)~~~好友話我重色輕友 日日見大舊 又唔搵佢 唯有自己搵上門 收工去我公司附近等我 然後捉我去食飯~見佢咁24孝 就劈低大舊同佢食dinner 靚女話要食靚晚餐 所以我地就揀左食過好多次 個樣好靚嘅呢間精緻coffee shop☕~~~Tuna avocado poke:吞拿魚牛油果他他上面擺滿魚子 陪埋香脆嘅麥包 日式中又帶點西式 好特別 好正 靚女好友食到完全無儀態 完全停唔到口😊~~~Chorizo and egg with avocado: 流心荷蘭蛋加辣豬肉腸 加牛油果 再加番茄醬 擺喺麥包上面 一啖咬下去 同頭先嘅刺身牛油果🥑他他 又完全唔同感覺 看著雖然唔係好大份 但係其實食落超級飽肚 因為真係好足料~~~Squid ink spaghetti aglio eolio:意粉炒得好乾身一滴油都冇 墨魚汁索晒落啲意粉到 而且隻蝦仲好新鮮彈牙好味~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥(10🔥最高)
✨表裡如一 有樣有味道✨
~~~
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥(10🔥最高)