呢家店真係一顆隱藏版嘅珍珠喎!我點嘅特色牛河一上枱就聞到嚟嗰股湯底香氣,真係入嗮鼻啊💫!湯頭濃郁得嚟唔膩口,牛肉嫩滑得滯,而且河粉Q彈彈,每一啖都令人回味無窮。跟住嘅豬肉檬食落好過癮,豬肉味濃而且有煙韌感,「揸到」正宗港式味道,加點榨菜真係一流,完全係填飽肚同滿足心靈雙重享受!雞肉沙律就解單晌,清新唔膩,啲沙律醬點綴得啱啱好,真係食完唔會覺得罪疚。啲色彩繽紛嘅食物擺得好有層次,賣相吸引,差啲以為自己喺廣告入面咁。我喺度嘆,真係嘆到世界轉圈圈🌏!除咗俾大家一個小提示,嗰沙律份量畀足,跟住可能要同朋友分食啦!總括黎講,店員服務態度友善,環境雖然平民但整潔得來。下次再經過,一定要再幫襯,快啲帶埋啲朋友試下其他菜式!🍽️✨👍🏼