2023-12-06 391 瀏覽
行過呢間餐廳,聞到陣陣香味,決定入去一探究竟🕵️‍♂️。坐落下,點咗幾樣小食,份量唔算大,但味道實打實!脆脆嘅炸物外皮,一啖落去啲香口仲殘留喺嘴邊,揭示緊佢嘅入味秘密🤫。啱啱出爐嘅肉餅,外皮香脆不過,肉汁豐富得滯,啖啖肉感,實在太令人滿足啦!再嚟嗰碟醬爆雞珍,辣得嚟唔搶鏡,每一啖都夠晒味,吃落去啲麻香辣意交替喺舌尖上跳舞💃。最後嘅收場係碗熱騰騰嘅靚湯,飲一口,那種香潤滲入心脾,暖笠笠嘅好似被心頭一抹太陽般溫暖🌞。今晚嘅食之旅,真係滿足到我哋味蕾,又得到無限暖意,算係一次好嘅體驗。這間餐廳,提供嘅唔止係美味,更加有種難以言喻嘅賓至如歸感覺。絕對會再嚟,帶埋朋友一齊享受!🍲🥢