2020-10-12 78 瀏覽
以前為遊客為主的餐廳,今日必須好好照顧本地食客。是日朋友做東道主,一連叫了多個菜式,未及補哂所有相片,唯有這𥚃補返一下,除了必食的不同蟹的口味(人多可以叫多幾款,一隻蟹一個煮法!),蟹真係不會輸得去邊,芋頭蚊鵝好正,八月節,芋頭超粉,鵝肉略嫌下欄較多,超多頸肉,😅!元貝及聖子各有千秋!濃湯雞煲翅,湯濃未見雞香,但清清甜甜,在我來說也不錯,唯朋友有點失望!拍蝦啫啫通菜煲,是嚐濃味的朋友之愛,但不是我杯茶!三蔥牛仔骨煲,熱、香,唯牛肉也是一般中式做法,多了一點鬆肉粉!仲有一個豉椒炒鵝腸,鍾意的朋友也許都幾高興!整體來說,海鮮都做得不錯!如果有個甜品會完滿些!價錢今次真係不詳了!😂建議參考返個餐牌,叫set 容易些預算!ps 上菜快、服務熱誠!疫情下,大家一起加油!💪🏻💕
豉椒大元貝
金銀蒜粉蒸聖子皇