2024-02-19 70 瀏覽
酒吧位於蘇豪區,有大量各具特色嘅啤酒選擇,店員非常友善,好熱情咁介紹唔同款嘅啤酒比我地🍻 Mussels (500g) 藍青口由法國直送,有三個唔同重量選擇,粒粒鮮甜飽滿,配搭四款自選醬汁,小編揀咗cream sauce,每隻青口都沾滿醬汁,配上大大份即叫即炸粗薯條,不錯呢🍽️Chicken Wings 雞翼一份有八隻,表面炸至金黃香脆,加入香草調味,令味道更具層次,內裹嫩滑多汁,佐酒一流✨Meatball in Tomato Sauce 肉丸口感偏軟綿,味道唔算好香濃,配上酸甜番茄醬汁,非常開胃✨Fish and Chips 外層鬆脆可口,炸香後仍然可以保留原有肉汁同埋嫩滑口感,旁邊更附上大大份薯條,點上他他醬或番茄醬,減低炸物油膩感,夠曬滋味🤩Beer Tasting Platter如果諗唔到試邊款酒嘅話,可以不妨考慮tasting platter,可以自選六款啤酒~ 店員當日為我地推薦左幾款黎自比利時、法國嘅啤酒,每款各有特色,一次過試曬白啤、黃啤、黑啤🍻

Mussels (500g)

Chicken Wings

Meatball in Tomato Sauce