2023-10-31 79 瀏覽
今日去左蘇豪東食飯 成條街食店都充滿萬聖節vibe 有唔同裝飾 係海旁行下再食晚飯都幾chill 記得之前食過the blind pig其他分店 味道不錯 所以今次再食 店員有禮招待 感覺好好💯🥢慢煮醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條豬肋骨份量好大,切開有4-5大件,一個人食唔哂,同朋友share就岩岩好,豬肋骨上嘅BBQ醬汁好惹味,肉質軟腍唔痴牙,粟米🌽係甜粟,好有牛油香,仲有粗薯條食,滿足!難怪我朋友點名要食呢個🥢香煎海鱸魚、西班牙辣肉腸、蝦、蜆海鱸魚係同湯一齊上,有大半條,煎得好香口唔會有腥味,湯底好鮮味,啲蝦同蜆都好好肉🥢煙肉芝士焗通心粉我地加左呢個邪惡感十足嘅配菜 香濃芝士拉絲 仲有好多煙肉豬腩粒 仍係我地至愛!
店員有禮招待 感覺好好💯

🥢慢煮醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條
慢煮醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條

🥢香煎海鱸魚、西班牙辣肉腸、蝦、蜆
香煎海鱸魚、西班牙辣肉腸、蝦、蜆

🥢煙肉芝士焗通心粉