2020-03-18 1409 瀏覽
CURATOR BY LEX ART CAFÉ 係位於尖沙咀新落成既K11 Musea,成個環境充滿香味,好似引誘人入去食野咁,而咁有藝術細胞既我當然要入去欣賞下~-✨ Curator Style Pizza (⭐⭐⭐⭐✨/5🌟)Pizza係人類既一大發明,只係將餡料放上去pizza餅底到,就可以有一種咁奇妙既效果~而呢一個pizza既特別之處係有四大塊辣肉腸,配合埋脆卜卜既pizza餅底,味道唔錯~-✨ Chicken Lollipops Buffalo Cheese Chicken (⭐⭐⭐⭐⭐/5🌟)最有驚喜既一道菜式,水牛芝士配炸雞簡直係一大絕配,加上水牛城雞翼果種酸辣醬汁,極度惹味同開胃。個人認為係餐廳既必點食物,高汁~~-✨ Prawn Linguine In tomato sauce (⭐⭐⭐⭐/5🌟)係一份香煎鮮蝦意大利麵,蕃茄醬酸得黎又有少許甜甜既感覺,非常醒胃。大蝦應該都幾新鮮,肉質好彈牙同多汁,而醬汁既調校亦都正正恰到好處~-✨ Flat White Mocha (⭐⭐⭐✨/5🌟)黎到Art café當然最唔少得既就係飲返杯咖啡啦,呢到咖啡拉花簡直係水準之作~ 配

✨ Flat White Mocha (⭐⭐⭐✨/5🌟)
黎到Art café當然最唔少得既就係飲返杯咖啡啦,呢到咖啡拉花簡直係水準之作~ 配合埋餐廳既環境同音樂,成個感覺好舒服、好chill、好放鬆~
2020-03-08