🍤西班牙傳統蒜油大蝦 $158用左橄欖油,食都無咁罪惡感🙊味道唔算好鹹,反而配埋轉蒜片食好香口,帶少少辣🌶️蝦既肉質好彈同埋好大隻🍤🍝芝士三重奏肉醬扁意粉 $168店員大推🤩果然食完對眼發光,由3款芝士為主要精髓,上面係脆脆嘅芝士、中間係手磨嘅芝士、再配秘製芝士醬,撈埋食好香芝士既鹹香味,慢慢係口散出黎,配埋扁意粉同滿滿既肉粒,口感好豐富🥰🍲西班牙飯 $238雖然比想像中細少少但份量岩岩好(除非係食量驚人先唔夠食🤣)比較有汁而唔似出面有啲會好乾,上面有西班牙蛋黃醬,味道有啲似sour cream,青口bb,細細粒啱啱好 ,魷魚圈、蝦、青紅椒,飯既口感粒粒分明😆我地加左隻檸檬比較酸、建議唔洗加檸檬就咁樣食試咗個味先😛🍨Homemade Tiramisu ice cream ball$58外觀好可愛,睇得出餐廳用心擺盤🫶🏻有個好似冬甩既碗裝住自家制雪糕🍨亦有espresso啫喱增加口感,再配espresso ,令個味唔會偏甜,建議唔好不到咁深,唔係會太苦🤣💙餐廳下層主打藍色格調,上層則用木格調,店員亦超級nice,對客人有傾有講,好熱情,又會講解食法😆餐廳好有心機、無論擺盤定係食物質素上都好

🍤
西班牙傳統蒜油大蝦 $158
🍝
芝士三重奏肉醬扁意粉 $168
🍲
西班牙飯 $238
🍨
💙
餐廳下層主打藍色格調,上層則用木格調,店員亦超級nice,對客人有傾有講,好熱情,又會講解食法😆餐廳好有心機、無論擺盤定係食物質素上都好出色🫶🏻肉醬意粉大推推推🍝