招聘中
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
2015-05-17 235 瀏覽
本人係屬於超重口味,所以今次我一黎就叫左麻辣大辣雞肉炸醬,食完個咀唇都會麻哂 真係好過癮,食完好滿足,正! 呢間葵芳既譚仔D米線好彈牙, 剛剛好, 唔會話同其他鋪頭既米線般太軟。 我叫左雞肉,炸醬; 加雞肉,d湯會滲埋雞肉既鮮味,會更增湯既味道,真系必選之菜。另外系炸醬方面, 其實我覺得好睇個別鋪頭的質素,有d鋪頭既炸醬會油 同肉粒分離 ,睇到都唔多開胃, 有d又反而會 個醬太'結', 而我個人認為以上既 較差既炸醬 通常會出現系新開既分店,而葵芳呢間分店 就屬於炸醬剛剛好, 每口麻辣湯米線混一匙炸醬,正!  而最後,我想講下今次我叫左既小食: 細蒜泥白肉,反而呢個小菜令我有少少失望, 雖然佢既蒜蓉真系好香, 重口味的我,一嗅起就興奮, 但食起黎, 太多油啦, 食食下, 會唔知自己食緊油, 定肉, 總之就一定唔好自己叫黎食, 真系冇可能食得哂。不過整體上,對呢間譚仔印象都好好!
2015-03-04