環境: 位於葵芳的小店, 位置都幾隱蔽, 要不是朋友食過也很難找上這間餐廳, 係一間隱世平民西餐廳. 餐廳唔算寬敞, 因為枱都幾多, 而且店舖面積唔大. 不過餐廳設計還可以, 裝飾設計都算別出心裁.食物: 今次夜晚來到這間西餐廳, 點了一個美國安格斯西冷, 朋友就試了美國頂級肉眼扒. 牛扒質素算可以, 肉汁多肉味都濃, 不過雖然叫了5成熟, 但吃上去應該7 成熟. 除了牛扒外, 碟上還有一些配菜和一大半個熟蒜頭, 想不到那半個蒜頭才是重點, 每一口牛扒也切上小片蒜頭, 味道頓時變得更濃郁香口. 除左牛扒, 餐廳晚市還有羊架和T骨等等. 晚餐還會配上兩款是日甜品, 我選了焦糖布丁, 對於十分愛吃甜的我, 甜甜的焦糖布丁絕對是一餐最好的完結. 價錢: 價錢都算相當親民, 安格斯西冷$128, 美國肉眼$158, 以牛扒的質素和價錢來說算十分抵食, 性價比都挺高. 大家黎葵芳可以試試這間開了一段時間的小店.

環境:

食物:

美國安格斯西冷
美國頂級肉眼

美國頂級肉眼

焦糖布甸

價錢:

價錢都算相當親民
大家黎葵芳可以試試這間開了一段時間的小店.
美國安格斯西冷
焦糖布甸