[✨葵芳稻田食堂·日式便當小店🍱]#稻田食堂 #葵芳 🥢炙 三味魚丼 $96有三文魚、鰻魚、左口魚邊。魚生新鮮,口感細膩,因為炙過所以好香口,無論係份量定味道都唔錯😍💕🥢京都便當 $64咖哩是非常傳統嘅日本味道😊唔太辣,便當有三件日式炸雞,一件流心芝士漢堡扒,一件日式魚餅,仲有一堆螺肉,配菜豐富,樣樣都好食,推薦💯🍢鹽燒雞肉大蔥串 $36雞肉大粒,肉質細嫩有嚼頭,大蔥入口有微微嘅鮮甜味道,令整體味道層次添色不少🤩————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳木系裝修簡潔得黎好有日式風情,比人一種日本地道深宵食堂嘅感覺😊食物無論係份量同水準都唔錯,座位寬落舒適,鐘意食日本野嘅朋友值得黎一試👍🏻📍稻田食堂🏠葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #葵芳 #葵芳美食 #葵芳好去處
[✨葵芳稻田食堂·日式便當小店🍱]

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍稻田食堂
🏠葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #葵芳 #葵芳美食 #葵芳好去處 #葵芳餐廳 #稻田食堂