2022-04-05 274 瀏覽
疫情關係好耐冇去過葵廣喇🥲咁啱經過梗係要叫返杯手搖 行到2樓美食區就見到丸茶嘅身影 佢哋新出嘅四款飲品 吸引到我嘅注意 分別係:1️⃣美祿恐龍奶茶(凍)2️⃣胚芽好立克奶茶(凍)3️⃣薑母奶茶(熱)4️⃣黑糖薑母奶茶(熱)-我細細個已經對美祿 阿華田情有獨鍾😍所以諗都冇諗就揀咗美祿奶茶🧋甜度同冰量都可以選擇 非固定 亦都推薦大家加款配料增加口感😉- 🦖美祿恐龍奶茶 $29 (加黑糖珍珠 +$6)第一眼就留意到杯上嘅設計☺️印晒台灣最主要嘅地標🇹🇼例如台北 台南 台中 我對上一次去旅行就係去台灣🇹🇼所以隻杯都有啲觸動到我🥺而且店內都有賣台灣特色零食同飲品🤪haha好似有啲扯得太遠 講返正題先🙈·台式奶茶上灑滿美祿恐龍粉😙佢哋嘅珍珠同樣出名 所以我仲另外加咗黑糖珍珠 size有分中杯同大杯 不過我覺得嗌中杯已經好夠飲 因為飲完好飽肚😂味道就係飲緊濃厚版美祿 之後就係淡淡嘅奶茶茶香😌黑糖珍珠煙韌甜度又適中 三樣配埋都幾match 不過某幾粒珍珠有啲硬😵如果對珍珠冇興趣 都可以加寒天 仙草 雞蛋布丁 唔知呢幾樣配美祿奶茶又夾唔夾呢?😆-另外佢哋而家仲推出抗疫優惠~每日12-6pm可以優惠價$20 買到大杯裝奶茶
1️⃣美祿恐龍奶茶(凍)
2️⃣胚芽好立克奶茶(凍)
3️⃣薑母奶茶(熱)
4️⃣黑糖薑母奶茶(熱)

🦖美祿恐龍奶茶 $29 (加黑糖珍珠 +$6)

另外佢哋而家仲推出抗疫優惠~每日12-6pm可以優惠價$20 買到大杯裝奶茶+自選配料一款 超抵😱留意返呢個優惠應該只限葵芳旗艦店🙌🏻大家去葵廣不妨可以試下!
外賣自取