平時都有去開Gaia group食嘢,佢哋啲Staff服務態度一向平平,但係今次竟然遇到一個非常好嘅體驗,令我一定要寫食評!話說早幾日去左Times Square食lunch,因為要用咗啲coupon佢。我嗌咗杯泰式凍奶茶,奶茶嚟到之後我用匙羹不走啲冰,呢個時候原本企喺reception位置嘅菲律賓籍女員工見到,走來問我係咪唔想要冰?我話係呀!跟住佢竟然主動話叫水吧重新做過一杯俾我,我話唔緊要,但佢非常誠懇咁收走我杯奶茶,然後叫水吧換咗一杯滿嘅冇冰俾我。呢個舉動令我相當震驚,基本上唔會喺香港普通餐廳裏面發生!even平時落單,你叫佢少冰,佢都未必一定會少冰俾你,所以呢一位Staff非常有心,對工作有熱誠,希望佢哋公司高層見到,對佢有所讚賞!亦因為佢我會多啲嚟幫襯!

香草帶子蘆筍闊面
香草帶子蘆筍闊面