2022-08-25 103 瀏覽
前排見到好多fd都去咗食🥺係咁話要去食終於去咗食啦😂個日係平日2點幾食但餐廳都有一半位係有客🫣lunch time去食應該會full哂🫴🏻🔸慢煮雞腿芝士蛋吐司🍞$53雞腿好嫩,冇雪味而且都好大份可以啖啖肉❣️而芝士係好似熱溶芝士唔係片裝,份量都好多🧀蛋汁嘅量都十分足夠🥚整體黎講超夾同埋超足料🤩🔸古早味手工滷肉飯🍚$48滷肉係有肥肉同瘦肉,係台灣嘅感覺🥹而且滷肉同汁份量十分多完全夠撈飯🥰飯嘅份量真係超多大概應該有兩碗飯😳一個人絕對食唔晒🤣🔸甜不辣+$28(優惠價加配)唔係少少塊係有3大塊‼️但可惜有其中兩塊炸得比較乾😞要點甜酸醬嚟食先OK🤭但炸得唔乾嘅係好食嘅💫🔸花枝丸+$28(優惠價加配)有得揀椒鹽或者麻辣粉,今次就揀咗椒鹽🙌🏻有5粒,每一粒花枝丸都炸得好好👍🏻放咗一陣間先食都係熱嘅🔥超正~🔸桂花烏龍🍵+$8係小店自己整嘅,冇任何添加👅超濃桂花味但烏龍味相對就比較少💦飲品好解渴,大家可以一試🤍

🔸慢煮雞腿芝士蛋吐司🍞$53
慢煮雞腿芝士蛋吐司
慢煮雞腿芝士蛋吐司

🔸古早味手工滷肉飯🍚$48
古早味手工滷肉飯

🔸甜不辣+$28(優惠價加配)

🔸花枝丸+$28(優惠價加配)

🔸桂花烏龍🍵+$8
桂花烏龍