2017-11-16 335 瀏覽
沖著麻辣燙而來, 掛著失望而回! 第2次光顧,第一次是因網上大作宣傳,又近工作附近而去試,坐店的外面 (店內得2個位,一個人煮,晚上真係唔知點招呼客人來任食),後來搬到附近一個大些少的舖位,近香車街街市,環境一般,不過店舖搬大了,價錢貴了,但食物質量卻奇差。中午時分,店內人不多,點了一碗麵食, 午飯時間光等的時間已過了半小時, 終於等到麵來到, 心諗:就這樣? 找找我點了的餸先, 羅白, 2.5薄片, 年藕, 2薄片, 個汁金菇多到呢,驚食唔曬,真係無吹水,有圖有真相, 最近啲物價真係咁貴咩? 呢度每個餸最平要$5, 如果$5得2薄片,成條羅白咪賣成5舊?重要係:唔好食! 成碗4十幾蚊的麵食 伏一次算了。

伏之選