2024-04-21 133 瀏覽
想試素年好耐,今日終於捉到食肉獸男友陪我試🤭🔸薄荷朱古力🍫🔸椰子水黑咖啡🥥好掛住泰國嘅椰子水咖啡,今日有少少私心為咗椰子水黑咖啡嚟🤭 香港好似唔多地方有🥲🔸日式咖喱吉列豬扒意大利飯🍛 $118我揀咗個人氣之選,上枱熱辣辣充滿日式咖喱香氣🤤 粒粒意大利飯吸滿香甜咖喱汁,仲有車厘茄、雞髀菇粒、蘆筍,令到意大利飯嘅口感更豐富😋吉列豬扒用新豬肉搓成厚厚嘅肉餅,表面吉列炸衣好香脆🤤 呢個吉列豬扒令貓奴對新豬肉完全改觀了!😍 好味到完全唔覺得自己食緊素食😋🔸不可能肉醬意粉🍝 $98男友嘅肉醬意粉好吸引🤩 上枱嘅香氣同一般肉醬意粉無分別,估唔到食落都係一樣!😳 蕃茄醬汁酸酸甜甜好開胃,肉醬炒香咗好好味連肉嘅質感都做到,意粉亦煮得啱啱好🤤推介😻食物份量好大份,擺盤用心排過,仲好好味😋 果然做到1️⃣好食 2️⃣好靚 3️⃣好飽🤭 貓奴已經諗定下次嚟食咩,好期待下次嘅驚喜😻🐾貓奴足跡🐾🌐素年 (三陂坊) (荃灣)📍荃灣三陂坊20號地舖
想試素年好耐,今日終於捉到食肉獸男友陪我試🤭
薄荷朱古力  &  椰子水黑咖啡
🔸薄荷朱古力🍫
🔸椰子水黑咖啡🥥

🔸日式咖喱吉列豬扒意大利飯🍛 $118
🔸不可能肉醬意粉🍝 $98
推介😻

🐾貓奴足跡🐾
🌐素年 (三陂坊) (荃灣)
📍荃灣三陂坊20號地舖
2024-04-20