夜晚黎左荃灣食「吹脹紙包雞」,尼間聽朋友介紹好耐了,終於可以黎試!餐廳主打串燒、紙包雞 / 魚,眼見坐位唔算好多,但唔會覺得有壓迫感,坐得非常舒服! ⦁原味紙包雞【半隻】$198火爐上面用左錫紙包住,等佢燒到脹卜卜果陣,店員就會幫手剪開錫紙,入面有豆卜、木耳、蓮藕片等,最重要緊係切好晒既半隻雞。今次嗌左原味,味道有種雞煲既感覺,我諗麻辣味應該會再惹味d。 ⦁邪惡串里秘製雞皮 $48/份尼個雞皮既碟底有一陣清煙伴隨住上枱,又係一個打卡位‼️雞皮口感非常脆,而且唔油。好好既下酒小食🍻! ⦁燒雞泡魚干 $68烤得好軟熟香口。✨建議襯熱食,凍左會變硬少少。 ⦁黑松露烤菇 $38黑松露醬好濃郁,但感覺味道同烤菇有點分開。 ⦁燒茄子 $48海量既蒜蓉辣椒鋪滿整條茄子🍆,惹味之餘,仲好juicy。 ⦁燒煙肉荔枝卷 $24用上煙肉去包裹住荔枝,創意度滿分,如果甜多少少就好了! ⦁汁燒翠玉瓜 $9非常多汁,基本上每次串串燒,我都必嗌‼️ ⦁汁燒牛舌芯 $38一共四大粒,偏厚肉,唔會好乾。 ⦁脆皮香蕉 $48一共五件,香蕉味既外皮包裹住麻糬,口感煙韌! ⦁王老吉 $18

⦁原味紙包雞【半隻】$198

⦁邪惡串里秘製雞皮 $48/份

⦁燒雞泡魚干 $68
烤得好軟熟香口。✨建議襯熱食,凍左會變硬少少。

⦁黑松露烤菇 $38
黑松露醬好濃郁,但感覺味道同烤菇有點分開。

⦁燒茄子 $48
海量既蒜蓉辣椒鋪滿整條茄子🍆,惹味之餘,仲好juicy。

⦁燒煙肉荔枝卷 $24
用上煙肉去包裹住荔枝,創意度滿分,如果甜多少少就好了!

⦁汁燒翠玉瓜 $9
非常多汁,基本上每次串串燒,我都必嗌‼️

⦁汁燒牛舌芯 $38
一共四大粒,偏厚肉,唔會好乾。

⦁脆皮香蕉 $48
一共五件,香蕉味既外皮包裹住麻糬,口感煙韌!

⦁王老吉 $18

✨著數優惠:
Like & Follow 餐廳社交平台,即可享一份薯條(味道:明太子/芝士/黑松露)

紙包雞
邪惡串里秘製雞皮