2024-03-08 399 瀏覽
我知依間餐廳成日排隊,唔憂做,但職員真係西到一個點!星期六2點鐘同朋友尼到,唔洗等位,入座時cashier女職員完全無提及餐廳有落場時間落左單10分鐘左右,就話要關門,埋左張單先好啦幫你埋左先 (依間餐廳只收現金) 但之後佢竟然再入客,好驚訝!即係錢你就叫人快d俾,生意就繼續做,咁你邊忽係關門?留意返,餐廳星期六日就算加錢轉set都無飲品的見有其他客叫職員想落飲品,女職員即刻話六日係無,個客人話佢知,佢自己加錢叫去到3點,d職員已經坐晒係度訓覺食飯,我仲差少少未食完,同朋友傾緊計點知個女職員 (由頭到尾都係同一個人) 行埋尼趕我地走,話我地真係要關門如果你係夜晚要拉閘我阻你收工,我覺得合理,但你地都落晒場我地亦無叫你地serve,都係坐多陣,點解要趕人走?成餐飯前後都只係一粒鐘左右唔好再怪d人返大陸食野 ,錢同食物質素係其次,係人地從來唔會催埋單,趕客走以後唔會再尼依度食
我知依間餐廳成日排隊,唔憂做,但職員真係西到一個點!
落左單10分鐘左右,就話要關門,埋左張單先
即係錢你就叫人快d俾,生意就繼續做,咁你邊忽係關門?
留意返,餐廳星期六日就算加錢轉set都無飲品的
如果你係夜晚要拉閘我阻你收工,我覺得合理,但你地都落晒場
以後唔會再尼依度食
2024-03-02