2023-01-14 36 瀏覽
今日有啲雨 平時經過要排隊既炯記竟可以唔洗等就有得堂食緊係入去試試佢啦個menu除左招牌鵝油撈麵同豬手外 多左幾款米線可以選, 仲有得打邊爐 睇落二人餐係最抵食兩個人應該可以食飽飽一開始黎兩碗湯都足料嘅紅蘿蔔雞腳粉葛老火湯, 好濃郁既味道飲得出係老火湯酸辣蒜香雲耳&鹽焗雞腎 雲耳好香蒜味 酸酸辣辣好開胃 食到都有d後勁 辣辣地好過癮 雞腎爽口彈牙 我選左唔辣 食得辣可以選麻辣味鹽焗手撕雞 可以選要辣嘅手撕雞 鹹味香味剛剛好 老闆話餐廳係用三黃雞黎整 皮香肉嫩 唔會太鹹得黎又夠味 分量多應該有半隻冬菇豬手 豬手入味香濃 明知係肥都忍唔住食多幾啖 冬菇勁juicy 一咬落去仲會爆汁 著淺色衫要小心啲喇2碗招牌鵝油撈麵 叫得招牌 緊係唔會令人失望啦 好香鵝油同醬油味 同粗麵好夾 麵質爽口 再加枱上既辣椒醬食 不得了啦👍🏻👍🏻仲叫咗一碟菜芯同兩杯飲品整體樣樣都好味 價值貼地 環境不錯 坐得都舒服唔怪得成日咁多人排隊 有機會大家可以試試

仲叫咗一碟菜芯同兩杯飲品

整體樣樣都好味 價值貼地 環境不錯 坐得都舒服