2020-10-15 87 瀏覽
趕時間趕時間!快快手手食一餐先!好耐之前食過另一分店隻油髀,都非常懷念!今日就入黎試下~~~油髀依然美味!瑞士汁都好入味下。不過如果如果隻雞髀可以再滑一啲就好啦。欣賞件西多係用真嘅鮮牛油製作!入邊啲花生醬都幾多個喎!同埋我鍾意佢嗰啲花生醬係有果粒嗰一種。個焗豬扒飯啲豬扒多到呢!每一塊豬扒都好厚啊!同埋一想碟嗰陣時真係好熱!小心啲食要攤凍啲先。啲芝士都好多,一路食一路都有邪惡拉絲啊!我個人來講就覺得個肉操雞扒肉鬆飯比較鹹嘅。對於重口味嘅人來講應該會比較合適。就係因為個肉操飯比較鹹嘅關係,我就覺得依個上湯浸娃娃菜非常之出色啦!我差唔多連啲湯都飲埋咁滯!到咗依間餐廳食嘅客人你哋都可以試吓一味菜喎!紅豆冰就飲得多啦,但係依杯綠豆紅豆椰汁冰就應該比較少試啦!啲綠豆出奇地好食,飲完之後我都諗點解其他餐廳冇伊味嘢飲。最後埋單都唔係好貴都係二百零蚊姐!

最後埋單都唔係好貴都係二百零蚊姐!