台風一直都聽朋友仔話正正正好無奈每次去荃灣附近經過都覺得太多人所以唔想排隊但係今次係為咗食呢間而特登搭車去食所以就算我個frd係度游說我不如下次再食我都完全無理佢🤣🤣(完全私心很抱歉🤣有理無理終於入咗去試一次~真心幾唔錯喔🥰🥰🥰🥰!(總算可以令我個frd食完無聲出哈哈哈😂😂😂如果你睇到唔好打我😂😂)點都好喇💛其實我地都鐘意拉麵/沾麵既💛都好開心可以同佢試到呢間高人氣拉麵店💛☺♡我點咗👉每日限定30碗既沾麵$83😛呢度既沾麵評價一直都高自己都覺得好正首先個湯底 未食之前我飲咗一啖魚介豬骨湯 好鮮味好香濃 飲完真係有齒夾留香既感覺 正💛到啲麵 口感好煙靭好好咬 份量就超級無敵多💛🤣但!大食既我都係食得哂既(雖然都真係好飽🤣🤣)叉燒又係好多 基本上係我食過既拉麵店入面叉燒份量最多既一間數量多之外都好高質💛肉質鬆軟到不得了 沾落啲湯吸哂啲精華好好好入味 超好食💛!隻溏心蛋都好正~💛成碗麵其實真係唔錯 不過因為如果攤太耐會好易令啲湯凍哂就無咁正無咁好味所以我都比較建議如果食呢個就唔好搞太耐先食🤣🤣(自己影相手腳比較慢🙈)如果唔係就會錯失咗呢份滋味啦💛💛💛!下次再試我應該會試極限台風😛💛!
台風一直都聽朋友仔話正正正
好無奈每次去荃灣附近經過都覺得太多人所以唔想排隊
但係今次係為咗食呢間而特登搭車去食
有理無理終於入咗去試一次~
真心幾唔錯喔🥰🥰🥰🥰!
點都好喇💛其實我地都鐘意拉麵/沾麵既💛

首先個湯底 未食之前我飲咗一啖
魚介豬骨湯 好鮮味好香濃 飲完真係有齒夾留香既感覺 正💛
叉燒又係好多 基本上係我食過既拉麵店入面叉燒份量最多既一間
數量多之外都好高質💛
肉質鬆軟到不得了 沾落啲湯吸哂啲精華好好好入味 超好食💛!
隻溏心蛋都好正~💛
如果唔係就會錯失咗呢份滋味啦💛💛💛!
下次再試我應該會試極限台風😛💛!