要喺荃灣搵一間稍為舒服可以坐室外嘅餐廳,真係好難得。呢間分店我已經去過好多次,佢每次嘅服務態度都好好,食物好好味,環境非常舒服,今次仲竟然有live music,好適合weekend去chill下🫶🏻🍷呢個Starter係cocktail prawn,酸酸甜甜好開胃,個醬好好味,而且plating好靚✨Side dish有千層芝士焗薯,個外表有少少脆脆地,入邊好soft,仲有夾住好多芝士,非常好味🧀🥔另外仲叫咗椰菜花蓉,有芝士同煙肉加埋椰菜花一齊整成,少少鹹鹹地咁,同樣都好好食🥦🧀🥓Main dish 係Australian rib eye,外表脆脆地,入邊煮得啱啱好,個牛味都好出,唔使點其他醬已經好好味🥩甜品有Apple tart,個底薄薄地脆脆地,啲蘋果片放喺上面,再加caramel醬,加埋凍凍地嘅雪糕,非常之標準既整法🍰🍮🍦🍨我哋坐咗室外,每個座位都非常闊落,而且可以望住荃灣西既景,咁啱可以睇到日落嘅風景,非常之靚,亦都坐得好舒服🎑亦都好想大讚佢有live Music ,當晚位歌手唱得好好,而家好少餐廳咁有心思仲會安排呢種節目🎶🎤而且當晚每一個waiter嘅服務都好好,好有禮貌,

Cocktail  Prawn

千層芝士焗薯potato  au  gratin

Australian  rib  eye

Apple  pie

亦都好想大讚佢有live Music ,當晚位歌手唱得好好,而家好少餐廳咁有心思仲會安排呢種節目🎶🎤而且當晚每一個waiter嘅服務都好好,好有禮貌,而且會問吓我哋啲食物好唔好,喺呢個飲食市道下有呢種服務質素真係好難得🩷
Cocktail  Prawn
千層芝士焗薯potato  au  gratin