2024-04-03 426 瀏覽
想搵個地方無限時同朋友坐低傾下計 朋友帶咗我嚟呢間食晚市任食點心同埋火鍋🍲 呢個價錢真係好抵食 點心先講呢度嘅重頭戲 就係即叫即蒸嘅點心☺️ 就連坊間至少係大點嘅蝦餃燒賣都係任食✌🏻 有成近20款點心任食 當中我最推介嘅係蝦餃同埋炸雲吞🍤 入面有好多蝦仁同埋好彈牙火鍋我地嗌咗個清清地嘅鮮茄薯仔排骨鍋 部分排骨係有豬軟骨嘅😻 番茄湯配牛肉好夾🍅 除咗肥牛 豚肉片之後 脆肉鯇魚 海蝦 牛𦟌 牛脷都有🥰 肥牛質素都唔錯 肥瘦分明 自助區除咗有丸類同埋蔬菜等嘅火鍋配料之外🥬 喺等緊火鍋滾起嘅時候仲可以先享用熟食區嘅食物 當中今日最吸引我嘅係椒鹽豬扒 同埋椒鹽雞軟骨 亦都有咖喱魚蛋等等嘅街頭小食 飲品有嘉士伯啤酒任飲🍻 好適合同三五知己嚟啤啤佢 仲有多款汽水同無糖茶🍵 呢度嘅汽水係懷舊玻璃樽裝汽水嚟㗎 真係夠晒氣同埋原汁原味🥤甜品有本地牌子嘅雪糕 啲口味都幾特別 有豆腐味 焦糖爆谷味等等🍿 雪櫃仲有馬豆糕同桂花糕攞添㗎呢度話晒都係酒樓嚟 點心都有返咁上下質素✌🏻 又無限時 都覺得性價比係幾高

點心

火鍋