2021-03-06 776 瀏覽
以為有好多台式小食, 點知冇, 唯一好處是雪糕任食, 甜品得兩款, 味道一般, 野飲得檸檬茶同豆漿選擇😑, 本身以為有珍珠奶茶,不過可能我太天真, 紅燒牛肉湯底冇味, 牛肉唯一ok, 蔬菜一般, 沒有太新鮮, 丸類選擇不多, 連最common 的芝士丸都冇,醬汁也是最common 的款式, 自在區材料款式小, 而且凍櫃設置很難取食物, 食物放在膠食物箱來, 每次拿都要揭開蓋, 不過這也不是重點, 重點是那裡根本唔夠高比你揭蓋-.- , 一手拿碟, 一手拿夾, 夾時要用手肘頂住蓋拿, 實在有d 唔衛生, 個個手肘都頂住個蓋拎, 實在無語, 而且食物夾好難夾,自問未用過這麼難用的夾上菜太慢, 兩個鐘, 仲要等佢上, 實在趕去茶木還是食甜品吧!!
以為有好多台式小食, 點知冇, 唯一好處是

上菜太慢, 兩個鐘, 仲要等佢上, 實在趕

去茶木還是食甜品吧!!

火鍋