2018-08-21 206 瀏覽
依日係沙田行行下街 見到依間新開既餐廳一睇就知食西餐😍 又勁肚餓就即刻衝入去試下啦黎到既時候係平日下午兩點幾 餐廳入面都唔少人咖😯一坐低環境幾舒服 而且店員仲會過黎推介下有咩食添自助吧自己拎餐具同水個menu 都係好傳統既西餐 不過選擇都唔少咖我地食次嗌左四樣野 因為真係太肚餓啦😹首先第一樣係我 食西式早餐一定要食既egg benedict 😻嗌之前輕輕上openrice 睇過其他人食評話覺得好細件 黎到又反而唔覺~ 其實正常size 😂一拮落去 個蛋仲係流心咖😻加上啲三文魚好新鮮 好好味呀🤤之後黎個松露薯條😍薯條係岩岩炸好咖咋 黎到個陣仲係熱辣辣同埋松露醬真係勁香 而且食完成個都無膩既感覺呀!😋仲有頂級美國牛肉漢堡包依個價錢 依個份量同依個質素 漢堡包真係超值!份量都幾大 而且牛都幾好食 medium 岩岩好最欣賞係有埋酸菜係隔離😻最後仲有一個蟹肉牛油果荷蘭醬牛角包啲蟹肉同牛油果份量都好足而且兩樣野加埋真係配合得好好食😻我地嗌左兩杯咖啡先咖啡唔係淨係得個甜字 而且都幾大杯咖!最尾仲嗌左兩支水果茶攞走一路行街一路飲依支野西柚味比較重 裡面仲要檸檬呀青瓜呀咁清清甜甜幾好味!店員話佢地依支
依日係沙田行行下街 見到依間新開既餐廳

同埋松露醬真係勁香
而且食完成個都無膩既感覺呀!😋
松露薯條

仲有頂級美國牛肉漢堡包
依個價錢 依個份量同依個質素 漢堡包真係超值!
份量都幾大 而且牛都幾好食 medium 岩岩好
最欣賞係有埋酸菜係隔離😻
頂級美國牛肉漢堡包

最後仲有一個蟹肉牛油果荷蘭醬牛角包
啲蟹肉同牛油果份量都好足
而且兩樣野加埋真係配合得好好食😻
蟹肉牛油果荷蘭醬牛角包

我地嗌左兩杯咖啡先
咖啡唔係淨係得個甜字 而且都幾大杯咖!
Latte  +  ice  mocha

最尾仲嗌左兩支水果茶攞走一路行街一路飲
依支野西柚味比較重 裡面仲要檸檬呀青瓜呀咁
清清甜甜幾好味!
店員話佢地依支野差唔多每日都賣曬咖!
水果茶

最尾仲見到有甜品都好想試 可惜已經太飽食唔曬啦🤪 不過下次會再黎試既!
2018-08-16
松露薯條