餐廳: My Ahjussi
資訊:

2020-10-08 99 瀏覽
同朋友經過大角咀看到一間佈置非常fancy的餐廳,少女心的我就忍不住拉朋友入去食了😝💕餐廳裡面員工好認真清潔👍🏼仲好好態度。之後睇返原來餐廳會請d身心智障的人,幫到佢地,好值得support!置身花海之中食野,真係覺得特別浪漫🌹就如其他韓式餐廳,他們會先送上前菜,泡菜好入味好夠辣🌟軟殼蟹忌廉汁意粉:原隻軟殼蟹上真係邪惡得來非常吸引🤤🤤🤤,軟殼蟹好多肉,仔加上非常creamy且質感好好嘅意粉,忍唔住係咁食🌟牛油果炸豆腐沙律:食得多邪惡嘢,總要食返d健康的。鋪滿面的牛油果好高質素,好甜,仲夾雜左橙色番茄仔同鮮甜菜,好fresh!🍕黑松露雜菌薄餅:可以拉絲的pizza,仲好足料,好香黑松露味,餅則面就夠脆,每一口都食到好濃好香的「芝」味☺️又可以打卡又可以支持社企,而且野食仲幾高質,ig-able!💕

置身花海之中食野,真係覺得特別浪漫🌹

就如其他韓式餐廳,他們會先送上前菜,泡菜好入味好夠辣