2022-09-02 590 瀏覽
經常食包當飯食嘅小編終於食到享樂烘焙啦😭但係今次太晏先去到好多款人氣嘅包已經賣晒,推介大家幾款覺得唔錯嘅俾大家啦😆首先今次買咗三款唔同嘅包,口味最豐富嘅係紫菜肉鬆芝士貝果,每咬一啖就有爆餡嘅肉鬆而且淡淡嘅紫菜味,而且今次啲包唔係當日即買即食,而係第二日先叮黎食,但係叮完嘅口感好得意質感煙煙韌韌,雖然唔知本身嘅口感係點,但係可以話俾大家知叮完都可以好好食😋另外當然係每個女仔都好鍾意嘅黑眼豆豆,有五個袋裝,或者係一個一個買,驚自己食唔晒所以買咗一個嚟試吓先,係一個好難唔好食嘅包,但亦都係比較大眾化,因為出面有好多款朱古力包都係類似咁嘅樣,入面朱古力爆漿,亦都係比較濃嘅朱古力有少少苦,但係好食嘅👍🏻而伯爵茶蜜瓜包,成個包已經俾伯爵茶侵佔左,未食到個餡已經好濃嘅伯爵茶味,呢方面做得好好,但入面嘅蜜瓜包個人覺得有啲過甜,如果係單一買一個伯爵茶嘅包反而個人覺得更好❔(個人意見啦)但亦都好希望下次去到可以試吓佢哋嘅冰心麵包,真係每次見到人哋食都覺得好正🤤
伯爵茶蜜瓜包
黑眼豆豆