招聘中
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
2021-05-30 306 瀏覽
今日芫荽控出擊,一直都有留意,出左個(香茜皮蛋魚湯米線配脆肉鯇)同埋香茜青檸雪碧,今日終於是可以一試。(香茜皮蛋魚湯米線配脆肉鯇)加3蚊可以加芫荽山同埋加杯香茜青檸雪碧,(香茜皮蛋魚湯米線配脆肉鯇)外觀唔使點講,因為只會見到譚仔招牌碗加上成個面都係芫荽山,芫荽味香飄,飲啖湯,係飲曾相識,有啲似某牌子既火鍋湯底,湯味中冇茜味冇皮蛋味,加上芫荽同皮蛋都冇煮過既完整感,所以都合理,芫荽同皮蛋都冇咩特別,但魚片有經起,店員表示係脆肉鯇,但我覺得好唔簡單,因為口感出其地爽滑彈牙,有脆腩同熏蹄之間既口感,的確特別同大大加分,而香茜青檸雪碧,飲品中只有芫荽,唔見青檸,所以我認為係原裝青檸咪雪碧加打爛左既芫荽,味道唔排斥,可以再試。
今日芫荽控出擊,一直都有留意[譚仔雲南米線],出左個(香茜皮蛋魚湯米線配脆肉鯇)同埋香茜青檸雪碧,今日終於是可以一試。
香茜皮蛋魚湯米線配脆肉鯇

凍香茜青檸雪碧