2018-12-09 119 瀏覽
天氣開始凍,食芝士火鍋就啱哂啦❄️Sodam chicken出左個冬季限定韓式芝士火鍋😋😋😋lam lam脷指數爆燈💡💡💡💡經典芝士火鍋只係配農夫包粒,如果多人不妨可試下特級芝士火鍋,配料會有七款咁多👍🏻👍🏻而火鍋用四款芝士煮成,有blue cheese, mozzarella cheese, parmesan cheese同camembert cheese,而mozzarella cheese更係韓國直送,真係不得了🤣今次兩個女仔黎食,所以只係揀左經典個款,芝士味好香好濃郁,質地類似cream狀,一啲都唔稀,食得出係真材實料,芝士怪表示很滿足👼🏻將農夫包粒放落芝士度,粒粒都沾滿住芝士,好幸福呀☺️☺️我地另外加左個雙拼炸雞,揀左原味同蜜糖芥末,熱氣到冇朋友🙉原味係為左點芝士,唔會有其他醬汁撈埋,食到原汁原味👍🏻炸雞夠脆夠熱,肉質都好嫩滑,撈埋啲芝士,果然正!至於蜜糖芥末,其實我覺得唔點芝士就咁食都好好味,哈哈~~呢個份量真係夠哂飽,但芝士醬份量對我黎講只係勉強夠,而只有叫特級芝士火鍋先可以免費加芝士醬一次😢鐘意芝士既朋友唔好錯過啦!下次好想食埋特級芝士火鍋😆
經典芝士火鍋
雙拼炸雞