2023-09-08 10 瀏覽
✨MR.K Pizza N Chicken✨海鮮狂熱芝加哥🍕$215黑糖餅底開頭有少少驚唔夾 點知食落幾match幾有特色 芝士夾心餅底好厚芝士 隻芝士係平時食韓國嘢包住啲牛肋骨嗰啲芝士 我幾鍾意食唔會好滯 但都幾飽肚 美中不足係有部分海鮮 例如個魷魚係冇醃過直接放上去 搞到食落去冇味嘅.. 呢度有少少失望 但正體嚟講都係個出色嘅pizza! (≧∇≦)蜜糖芥末醬炸雞全份(10件) $198上菜嘅時候熱辣辣 應該係即叫即炸 餐廳幾貼心幫你起埋個雞骨等你啖啖肉!! 略嫌佢個皮炸得太脆 佢比嘅醬又好少 所以食落個皮都幾硬 同我嘅期望有出入 不過勝在佢入面嘅雞係JUICY嘅(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 下次會試試佢個蒜香蜜糖! 海鮮辣炒年糕 $145海鮮得好少同埋好細粒 我食完差啲唔記得係有海鮮 覺得有少少overpriced 對平時食譚仔5小嘅我嚟講都幾辣吓 唔食得辣嘅建議唔好叫(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)韓式牛仔手工🍕 $165可能因為食到呢到我已經超飽嘅關係 覺得呢個牛仔手工pizza無咩特別 正常發揮但無咩記憶點 牛仔份量都唔多 所以下次會試另一款( ´▽`)▽ Rating ▽好食: 7.5/10環境:
✨MR.K Pizza N Chicken✨

▽ Rating ▽
好食: 7.5/10
環境: 7/10
推薦: 7.5/10
人均消費: $132.5/ person (已加一)

📍 銅鑼灣登龍街登輝大廈地下B舖