餐廳: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-04-23 257 瀏覽
今日去完尖沙咀行,就同屋企人去the one食下野。The one人流唔算多,所以都唔洗點排隊食野。我地叫左一set lunch同單叫左一個通粉同薯條。烤春雞 $138雞唔算十分嫩,但外皮都脆脆地,個sauce都好野味。餐係連龍蝦湯。湯入面有幾嚿蝦,湯鮮味都夠,但蝦當然係雪藏既,但唔會食到雪味。仲有一杯水果茶、酸酸甜甜幾開胃。是日甜品係puff,就係普通係bakery買到既puff。黑松露芝士蛋黃醬薯條 $74上面既醬好多,芝士亦十分充足,醬亦唔會令薯條變淋,但食得多會有d膩。龍蝦芝士通粉 $158依個幾正,雖然佢得一個蝦,好難share,但佢個汁用左龍蝦湯既汁,十分鮮,加上佢個拉絲芝士,正。
今日去完尖沙咀行,就同屋企人去the one食下野。

The one人流唔算多,所以都唔洗點排隊食野。

我地叫左一set lunch同單叫左一個通粉同薯條。

烤春雞 $138

雞唔算十分嫩,但外皮都脆脆地,個sauce都好野味。
烤春雞

龍蝦湯

仲有一杯水果茶、酸酸甜甜幾開胃。

是日甜品係puff,就係普通係bakery買到既puff。
Puff

黑松露芝士蛋黃醬薯條 $74