2020-03-10 61 瀏覽
平日下午嚟個甜品下午茶,上次食過隔離嘅泰菜,今日就試呢間以芒果為主題嘅甜品店喇!見著每份甜品都係由同一店員主理,臨走前仲問我啲甜品好無食,感覺好親切!Super Mango Mania 超級芒果狂熱 - 新鮮芒果丶椰汁糯米飯丶芒果布甸丶芒果雪糕,芒果清甜,樣樣味道都唔錯Mango Granola 芒果營養酥脆 - 鮮乳酪,配新鮮芒果丶香蕉丶士多啤梨丶燕麥片,份量好足,大大碗乳酪,有鮮果,又有脆脆燕麥片,食完覺得自己好健康,好飽!入座時,店員會先為每位客人探熱,再遞上消毒酒精洗手液俾客人消毒雙手,確保食得衞生又安心;呢度嘅店員個個都笑容滿面,令人好relax,享受到泰式甜品之餘,仲有感受泰式友善服務 👍🏻
Super  Mango  Mania
Mango Granola